Webshop » Go4balance kruidendruppels en crèmes » Go4 balance massagecrèmes » Enjoy 45+mild 20ml

Enjoy 45+mild 20ml

Enjoy 45+mild  20ml Enjoy 45+mild 20ml

Emotioneel en hormonaal comfort vrij van fyto oestrogenen.
De natuurlijke , niet-hormonale aanpak, vrij van fyto oestrogenen uitverkoren door vrouwen en in het bijzonder voor zij die kampen met oestrogeen dominantie ten tijde van menopauze of PMS klachten.

Wat is het verschil tussen Enjoy 45+ en Enjoy 45+ Mild?
Net zoals Enjoy 45+, is de Enjoy 45+ Mild variant geschikt voor de actieve vrouw die rond haar 45-55 jaar volop wil genieten van een nieuwe levensfase.
Het grote verschil?
Enjoy 45+ Mild is vrij van fyto-oestrogenen en is een natuurlijke niet-hormonale ondersteuning. Ze bevat geen plantaardige hormonen zoals die aanwezig zijn in hop, salie, zilverkaars, soja of rode klaver.

�Ontdek deze geweldige kruidenmix! 
Ashwagandha geeft meer vitaliteit en mentale veerkracht en ondersteunt de hormoonbalans. Kurkuma is gunstig voor een goed mentaal evenwicht. Citroenmelisse, meidoorn en honingklaver ondersteunen de emotionele balans. 
Deze kruiden helpen de lichamelijke en emotionele ongemakken beter op te vangen tijdens de menopauze maar worden ook ingezet bij vrouwen die kampen met PMS klachten zonder daarvoor in de overgang te zijn.

Gebruik 
Neem dagelijks 3x7 tot max. 3x10 Enjoy 45+ Mild kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier door onze kruidendruppels ondersteunen.
Tip: Doe 20 druppels in 1 liter water en drink dit gespreid uit tijdens jouw dag. 

 � Maar ook jongvolwassen vrouwen die last hebben van premenstrueel syndroom en/ of meer emotioneel en hormonaal welbevinden wensen , kunnen ondersteuning vinden in de kruiden van de Enjoy 45+ Mild kruidendruppels. 
Fysiek
De planten uit Enjoy 45+ Mild kruidendruppels brengen comfort:
 Ashwagandha of Indiase ginseng draagt bij tot meer mentale en fysieke energie. Het is een interessant adaptogeen uit de ayurvedische gezondheidszorg dat ondersteuning biedt in stressvolle periodes.
 Meidoorn, honingklaver en citroenmelisse zorgen voor een ontspannen gevoel overdag. 
Samen met de ashwagandha ondersteunen ze eveneens een gezonde nachtrust. 
Een extra positief gevoel ervaar je van citroenmelisse, terwijl ook kurkuma bijdraagt tot je mentaal evenwicht. 
 Brandnetel is goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.
Grote engelwortel en kurkuma optimaliseren de reinigende werking van de lever en ondersteunen je afweersysteem (immuniteit).
 Extra surplus: ashwagandha, meidoorn, kurkuma en grote brandnetel zijn goed voor hart en bloedvaten.
Energetisch
De planten uit de Enjoy 45+ Mild kruidendruppels ondersteunen je tijdens je nieuwe levensfase rond de 45-55 jaar, los van de verwachtingen van de buitenwereld. 
Ze helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 
Ashwagandha en brandnetel geven je meer vitaliteit, de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.
� Tip: Ontdek ook onze ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s voor meer vrouwelijk comfort en een goede emotionele en hormonale balans.
Samenstelling
Biologische hydro-alcoholische maceraten van ashwagandha, kurkuma, grote brandnetel, grote engelwortel, citroenmelisse, honingklaver en meidoorn – Alc. 50% vol.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn. 

€ 19,00

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

Webshop gemaakt met EasyWebshop